26 вересня 2017

Журнал «Бінтел» № 1, 2017 р.

 

Перший у цьому році номер журналу «Бінтел» продовжує тематику попередніх журнальних публікацій, де досліджуються поточні геополітичні проблеми як України, так і окремих регіонів світу, події у яких так чи інакше позначаються на нашому сьогоденні.

Це, зокрема, Близький і Далекий Схід, Північна Америка і Європа, а також воєнні операції в зоні АТО, що у полі зору всіх патріотично налаштованих громадян нашої держави.

Щоб переконатись у цьому, варто погортати журнальні сторінки і без поспіху ознайомитися з викладеними на них думками авторів статей.

Ось зміст «Бінтела» № 1 2017-го року:

1. Юрій Радковець. «Уроки «гібридної війни» Росії проти України–2: геополітичний вимір»
  2. Володимир Огризко: «Західний світ нарешті переконався, що Росія — справжній агресор»
  3. Мирослав Дністрянський. «Чи зуміє українська держава дати адекватні відповіді на регіонально-політичні виклики»
  4. Олексій Волович. «Перспективи близькосхідної політики президента США Дональда Трампа»
  5. Іван Січень. «Підсумки Мюнхенської конференції з питань міжнародної безпеки в контексті національних інтересів України»
  6. Валерій Швець. «Чому Дональд Трамп?»

 

Деяких авторів статей уважний читач вже знає по публікаціях у попередніх номерах журналу, і тим цікавішим може бути зустріч з ними цього разу. А ось відомий дипломат і політик Володимир Огризко вперше погодився на інтерв’ю для нас, за що авторський колектив йому вдячний. Як будуть вдячні і наші читачі, читаючи його відповіді на поставлені запитання. Той, хто захоче переконатися у цьому, нехай кине оком на скорочений варіант інтерв’ю на сайті «Борисфен Інтел».

Той, хто зацікавився такою інформацією, може придбати цей номер журналу безпосередньо в Незалежному аналітичному центрі геополітичних досліджень «БОРИСФЕН ІНТЕЛ».

 

 

Цей матеріал платний

120.00 грн

Авторизуватись для доступу до куплених матерiалiв