4 грудня 2014

«Церковні» союзники Кремля

У той час, коли Папа Римський Франциск із Туреччини разом із Патріархом Константинопольським Варфоломієм І закликає католиків і православних до єдності, засуджує ісламський терор і молиться спільно з Великим муфтієм Стамбула у Голубій мечеті за припинення братовбивчої війни на Близькому Сході та за рівні права усіх громадян — мусульман, іудеїв і християн, — Кремль і Руська православна церква (Кірілл) і далі підтримують та благословляють бойовиків на Сході України на захист «руського миру» і «руського православ’я».

Наші закордонні друзі надали нам можливість ознайомитися з одним із способів використання Луб’янкою і Ясєнєвим українських та іноземних колаборантів у справі підтримки агресивних планів Москви та посилення розбіжностей серед європейської спільноти щодо ролі Росії в українській кризі. Переконані, що звернення самозваного «Патріарха Візантійського Вселенського Патріархату» Іллі (Догнала) і його вірних секретарів-єпископів до президентів і урядів держав-членів ЄС, Європейської Комісії, Європейського Парламенту, Ради Європи та Адміністрації США не потребує коментарів.

21 листопада 2014 року
Львів, Україна

Президентам держав-членів ЄС,
урядам держав-членів ЄС,
представникам Європейської Комісії,
Європейському Парламенту,
представникам Ради Європи,
Адміністрації США

Зупиніть війну, яку підготував Обама!

Події в Україні минулого року стали тим барометром, за допомогою якого виявився справжній стан псевдодемократії в Європі та США. Європейський Союз, Рада Європи та Адміністрація США з самого початку політично, ідеологічно та фінансово підтримали те, що відбулося у грудні 2013 року – Євромайдан в Києві. Всупереч міжнародному праву та угоді, укладеній в лютому 2014 року, ви «зам’яли» події 21 лютого 2014 року в Києві — події, які об’єднали разом закривавлену державу відповідно до угоди про врегулювання ситуації в країні, підписану в присутності міністрів закордонних справ Франції, Німеччини та Польщі.

Тисячі невинних жертв, використання забороненої зброї, ідеологічне промивання в Донецьку та Луганську, так само як і гори трупів людей, яких, вочевидь, катували на Сході України, не стали проблемою ані для вас, ані для керівництва ООН. В цілому ви зберігали спокій так, начебто ви глухі, сліпі та німі. Ви не зробили нічого ефективного для того, щоб покласти край знищенню цивільного населення України. Це свідчить про вашу причетність, свідому чи несвідому, до воєнних злочинів та злочинів проти людства. Ми знаємо, що на вас чинився тиск з боку Америки, але той факт, що ви відступили під цим тиском, лише підтверджує, що Європейський Союз перебуває під тотальним політичним та військовим контролем Сполучених Штатів Америки.

Вашингтон вигадав теорію про військову агресію Росії щодо України, яка до цього часу не підтверджена. Ви, керівники Європейського Союзу, піддалися тиску і ввели санкції проти Росії, що повернулося до вас бумерангом у вигляді втрати 6 млрд. євро. Барак Обама та його Адміністрація підштовхують Україну до війни з Росією. Сам Барак Обама та його Адміністрація, контрольовані франко-масонами та родиною Рокфеллерів, є найбільшою у світі загрозою безпеці. Чому? Тому що вони намагаються розв’язати війну з Росією, а, отже, й зміцнити свою власну економіку, яка потерпає від астрономічних боргів. Цей метод відновлення власної економіки ціною крові України та Росії є диявольським проектом. Було б наївно та інфантильно вважати, що цей конфлікт залишатиметься локальним. Цей конфлікт може означати тотальний обвал європейської економіки, і це може коштувати життя тисячам європейців. Ми дуже сподіваємося, що ви не є прихильниками «золотого мільярду» Римського клубу.

На жаль, ви, європейські політики високого рівня, просто і сліпо виконуєте таємну та зловмисну програму Вашингтона. Її мета — моральний, духовний, економічний та фізичний суїцид Європи. Коли ви це усвідомите? Можливо, ви чекаєте, поки проллється кров громадян європейських країн? Можливо, ви хочете війни? Якщо війна розпочнеться, ви будете повною мірою відповідальними за кров всіх невинних душ, яка може пролитися. Хвала тим із вас, хто рішуче протистоїть цій руйнівній машині. Не забудьте цього: настане день, коли вас всіх судитиме справедливий Бог, від якого ви не зможете нічого приховати. Від Нього нічого не може бути приховано!

Ми звертаємося до вас із закликом, щоб ви зібрали в кулак всю свою мужність для того, щоб зупинити Б. Обаму та його програму військового конфлікту з Росією, щоб не було війни. Щонайменше 30 тисяч чоловік вже померло. Сьогодні ви стоїте перед необхідністю прийняти рішення: життя або смерть. Обирайте життя, щоб Бог благословив Україну, Європу, США та Росію!

Припиніть війну, яку підготував Обама!!!

P.S. Ілля Антонін Догнал, 1946 р. н., уродженець Чехії, неодноразово конфліктував із римо-католицьким священноначалієм, підтримував зв’язки з протестантськими деномінаціями та комуністичними спецслужбами (за інформацією газети «Експрес», з 1978 року був у реєстрі довірених осіб під № 23064 і псевдонімом «Тонек»), з 1989 року активно втручався у політичні процеси аж до агітації проти кандидата у президенти Вацлава Гавела, до спроб захопити монастирі і храми та створити власну церковну структуру.

З’явився в Україні напередодні президентських виборів 2004 року і вже на початку 2005 року був виключений з одного із основних чернечих орденів Української греко-католицької церкви — Чину святого Василя Великого — за порушення чернечих і церковних законів. У березні 2008 року проголосив себе таємно висвяченим єпископом, після чого був відлучений від УГКЦ. 11 серпня 2009 року заснував Українську правовірну греко-католицьку церкву, синод якої 5 квітня 2011 року оголосив про заснування «Візантійського Католицького Патріархату» і обрання Іллі Догнала першим патріархом цієї самопроголошеної структури.

На завершення короткого опису «підгорецького патріарха» нагадаємо, що у травні того ж року Ілля проголосив про «відлучення від Церкви» Пап Римських Івана Павла ІІ (посмертно) та Бенедикта ХVI, а пізніше наклав понад 5 тисяч анафем на світових і церковних лідерів, розпочинаючи від Барака Обами й Ангели Меркель, за винятком однієї людини — Владіміра Путіна!