15 квітня 2016

Документальний фільм щодо початку збройної агресії Росії

Юрій Радковець

15.04.2016. На телеканалі UA|TV вийшов документальний фільм щодо початку збройної агресії Росії на південному сході України.

На телевізійному каналі UA|TV, орієнтованому на широку іноземну аудиторію та російськомовних глядачів, починаючи з минулої суботи (09.04.2016 р.) і протягом усього тижня, в рамках телевізійної програми «Пишемо історію»,транслювався новий документальний фільм «Крах «Російської весни» щодо початку та особливостей збройної агресії Росії на південному сході України.

«Російський президент Володимир Путін, окрилений своїми авантюрними успіхами у незаконному військовому захопленні українського Криму у лютому 2014 року, порушуючи усі діючі міжнародні норми, вирішив продовжити свій агресивний наступ на південний схід України. Послужливі кремлівські пропагандисти поспішили охрестити чергову військову авантюру свого кумира «Російською весною».

Короткі коментарі до цього фільму надав військовий експерт — віце-президент Незалежного аналітичного центру геополітичних досліджень «Борисфен Інтел», кандидат військових наук, доцент, генерал-лейтенант запасу Юрій Радковець.