18 вересня 2015

18.09.2015. Спеціальний випуск — «ГІБРИДНІ ВІЙНИ» ЯК ПРОДОВЖЕННЯ «ГІБРИДНОЇ ПОЛІТИКИ»

Незалежним аналітичним центром геополітичних досліджень «Борисфен Інтел» готується до друку спеціальний аналітичний випуск нашого видання «БІНТЕЛ. Журнал геополітичної аналітики»«ГІБРИДНІ ВІЙНИ» ЯК ПРОДОВЖЕННЯ «ГІБРИДНОЇ ПОЛІТИКИ» під загальною редакцією Віце-президента Незалежного аналітичного центру геополітичних досліджень «Борисфен Інтел», кандидата військових наук, доцента, генерал-лейтенанта запасу Юрія Радковця.

У цьому спецвипуску буде вперше опублікована авторська аналітично-дослідницька робота Юрія Радковця «Гібридна політика» сучасної Росії як стратегія реалізації її національної геополітики», у якій на основі аналізу та оцінок досліджень як українських, так і іноземних аналітиків і політологів надано визначення поняття (категорії) «гібридна політика», її змістовність, цілі, завдання, різновидності та наведені приклади застосування в сучасному світі. У статті також проаналізовані особливості, цілі та заходи російської «гібридної політики» як по відношенню до України, так і по відношенню до Євросоюзу, НАТО/США та інших країн.

В інших матеріалах випуску експерти «Борисфен Інтел», на прикладі російської військової агресії та анексії Криму, досліджують питання «гібридної війни» та «гібридного миру»: їх стратегії, особливості і нові технології, у т. ч. інформаційні, розглядаються можливі варіанти прихованої агресії Росії проти України та інші питання.

Збірник друкується українською і англійською мовами та незабаром вийде у світ.

Слідкуйте за анонсами «Борисфен Інтел»!