11 травня 2016

11.05.2016. Визначено переможця конкурсу за перший квартал 2016 року!

Вітаємо переможця конкурсу першого кварталу 2016 року!

Напередодні травневих свят в Незалежному аналітичному центрі геополітичних досліджень «Борисфен Інтел» були підбиті підсумки цьогорічного конкурсу за перший квартал.

На конкурс надійшло дев’ять робіт. До тих, хто брав участь у творчих змаганнях минулого року (а це були студенти та молоді викладачі вищих навчальних закладів Києва, Львова, Одеси і Тернополя), долучилися нові учасники. Приємно повідомити, що серед них є представники навчальних закладів Харкова — міста, де розташовано чимало таких поважних закладів, науковий потенціал яких визнаний не лише в Україні, але й за її межами.

Олена РадченкоКілька надісланих харків’янами робіт ми підготували до розміщення на сайті Центру «Борисфен Інтел», та поки що визнали за належне запропонувати читацькому загалу одну з них у квітні. Її авторка порушила актуальну в наш час тему інформаційної війни, що практично супроводжує наше збройне протистояння на Сході України. До слова, решта харків’ян-конкурсантів також віддали належне цій тематиці, щоправда, їм бракує для переконливості фактів, щоб віддзеркалювали сучасність світових подій, в тому числі довкола України. Наприклад, щодо інформаційних протистоянь на тих же теренах України або у Східній та Центральній Європі, у регіоні країн Балтії, на Близькому Сході, у Середній та Центральній Азії, на Кавказі та у Чорноморсько-Каспійському регіонах.

Разом з тим, розглянувши надіслані розробки конкурсантів, конкурсна комісія вирішила відзначити роботу О. Радченко «Поінформований — значить озброєний», розміщену на сайті Центру «Борисфен Інтел» 31 березня цього року. З чим ми і вітаємо авторку.

Звертаємо увагу усіх потенційних учасників, що конкурс триває, приймаються роботи для розгляду конкурсної комісії, а наступні проміжні підсумки підбиватимуться вже у липні ц. р.