10 жовтня 2015

10.10.2015 Визначено переможця конкурсу за підсумками серпня-вересня

Переможцем визнана робота Надії Сербенко «АВТОНОМНІ СИСТЕМИ ОЗБРОЄННЯ: невирішені питання моралі, моральності, міжнародного права і геополітики» Частина 1. Частина 2

Оголошений серед студентів і молодих викладачів вищих навчальних закладів Центром «Борисфен Інтел» на початку року конкурс «Український вимір у сучасній геополітиці» триває, хоча влітку — на початку осені активність його учасників дещо знизилася. Пояснюється це, скоріш за все, літніми канікулами та відпочинком, що так необхідні після напруженого навчального року. Сподіваємося, що наші молоді колеги, приступаючи з новими силами до навчання, не забули про конкурс і відновлять наше спілкування, в тому числі у вигляді своїх конкурсних робіт.

Редакційна рада Центру підбила підсумки конкурсу за серпень-вересень місяць. Загалом надійшло 4 роботи.

Переможцем визнана робота Надії Сербенко «АВТОНОМНІ СИСТЕМИ ОЗБРОЄННЯ: невирішені питання моралі, моральності, міжнародного права і геополітики», що була опублікована на сайті Центру 28 и 31 серпня ц. р.

Авторка роботи дістала нагороду, а учасницею розіграшу головного призу вона була зареєстрована раніше.

Ірина БондарукЗаохочувальний приз також отримала Ірина Бондарук за роботу «Геопросторові поєднання столиць держав світу в контексті геополітичних досліджень», що була опублікована на нашому сайті 17 серпня ц. р.

 

Вітаємо переможців!

Обіцяємо, що учасники конкурсу не пошкодують за приділеним підготовці своїх конкурсних робіт часом — «Борисфен Інтел» свого слова дотримується. До того ж, нещодавно нам випала нагода поспілкуватися зі студентами і викладачами кафедри міжнародних відносин Львівського університету ім. Івана Франка, після чого ми ще раз переконалися, що науковий потенціал у українського студентства чималий, а також дійшли висновку, що навіть за нашого непростого часу молодь не опускає руки перед труднощами і не лише мріє про достойне майбутнє нашої держави, але й намагається на своєму рівні щось для цього зробити.

 

Конкурс триває! Чекаємо нових робіт!