Борисфен Інтел

«Не тільки для розвідників…»

31 січня 2019
<p><strong>«Не тільки для розвідників…»</strong></p>

Президент «Борисфен Інтел» Віктор Гвоздь дав інтерв’ю радіостанції «Радіо НВ»

 

Президент Незалежного аналітичного центру геополітичних досліджень «Борисфен Інтел» Віктор Гвоздь у своєму інтерв’ю радіостанції «Радіо НВ» в рамках програми «Новий ранок» розповів, зокрема, про свою нещодавно презентовану нову книгу «Історичні, правові і політичні аспекти розвідувальної діяльності держави», що викликала справжню зацікавленість у читацької аудиторії.

Це підручник не лише для тих, хто готується до роботи розвідника, пояснював В. Гвоздь, відповідаючи на запитання ведучих радіопередачі, але й для тих, хто цікавиться таким видом діяльності і прагне про неї мати чітке уявлення. Бо її сьогодні можна вважати одним із основних державних «стовпів», що гарантує безпеку нашої держави, що є серйозним інструментом державної політики.

Також В. Гвоздь розповів про принципи діяльності розвідок передових країн світу, пояснив, як здійснюється там контроль за таким видом діяльності, розтлумачив, на що слід звернути увагу при удосконаленні роботи наших розвідувальних органів, і відповів на запитання радіослухачів.

 

Повна версія інтерв’ю:

URL сторінки http://bintel.com.ua/uk/article/print/radio_nv/