Борисфен Інтел

14.02.2017 Новий проект: «Близький Схід: щомісячний огляд»

14 лютого 2017

Новий проект Центру «Борисфен Інтел»

 

Огляд воєнно-політичної обстановки на Близькому Сході

 

Зважаючи на те, що драматичні події на Близькому Сході, які відбуваються після 2011 року, суттєво впливають на політику, економіку, безпеку й стабільність багатьох країн світу, зокрема європейських, Незалежний аналітичний центр геополітичних досліджень «Борисфен Інтел» започатковує з 2017 року новий інформаційно-аналітичний проект — щомісячний аналітичний огляд воєнно-політичної ситуації та найбільш резонансних політичних та економічних подій і процесів на Близькому Сході.

На додаток до зазначених щомісячних оглядів передбачається готувати інформаційні довідки щодо найбільш важливих і перспективних економічних та енергетичних проектів в країнах Близького Сходу, до реалізації яких могла б бути залучена й Україна. Крім того, передбачається публікація інформаційних матеріалів з питань двосторонньої політичної та економічної співпраці України з близькосхідними країнами.

У рамках даного проекту передбачається також проведення творчих контактів з провідними українськими та іноземними дипломатами, а також науковцями, бізнесменами й іншими спеціалістами в різних сферах, які мають відповідний досвід роботи в близькосхідних країнах. У цьому контексті Центр «Борисфен Інтел» налаштований на співробітництво з усіма зацікавленими державними і неурядовими структурами та організаціями, фондами, юридичними і фізичними особами як в Україні, так і за її межами.

Керівництво Центру запрошує українських та іноземних експертів і вчених-сходознавців до участі у цьому проекті і буде вдячне за конструктивні пропозиції та рекомендації щодо його реалізації.

У рамках нового проекту пропонуємо перший аналітичний огляд воєнно-політичної ситуації в деяких країнах Близького Сходу за січень 2017 року провідного експерта Центру, відомого в Україні арабіста, кандидата історичних наук Олексія Воловича.

URL сторінки http://bintel.com.ua/uk/article/print/vostok0/