19 листопада 2015

19.11.2015. На новому телевізійному каналі UA|TV розпочався показ документального фільму про початок російської війни проти України

На новому телевізійному каналі UA|TV, орієнтованому на широку іноземну аудиторію, у першу чергу, на українську діаспору та російськомовних глядачів, які потребують об’єктивної, актуальної та повної інформації з України і про Україну, в рамках телевізійної програми «Пишемо історію» з понеділка (16.11.2015 р.) розпочався показ документального фільму щодо початку російської війни проти України, а саме: стосовно російської окупації та наступної анексії Криму.

Військовим експертом та одним із коментаторів цього фільму виступив віце-президент Незалежного аналітичного центру геополітичних досліджень «Борисфен Інтел», кандидат військових наук, доцент, генерал-лейтенант запасу Юрій    Радковець.

Наступного тижня на телевізійному каналі UA|TV, у рамках телевізійної програми «Імітація наддержави», розпочнеться показ нового документального фільму, в тому числі щодо змістовності та спрямованості «гібридної» політики Росії проти України та інших пострадянських республік.

У подальшому на цьому ж телеканалі планується показ нового документального фільму в рамках телевізійної програми «Чи загрожує Росії сепаратизм?» (назва робоча).

В якості експертів запрошуються спеціалісти Незалежного аналітичного центру геополітичних досліджень «Борисфен Інтел».