21 травня 2018

18.05.2018 Лекція президента «Борисфен Інтел» на Міжнародному форумі професіоналів захисту бізнесу

18 травня в Києві пройшов Міжнародний науково-практичний форум професіоналів захисту бізнесу «Приватний детектив 2018. Проблеми і перспективи». У представницькому форумі брали участь фахівці із захисту бізнесу, провідні вчені та практики галузі, що займаються безпекою бізнесу, професіонали легальної приватної детективної діяльності з України, США, Ізраїлю, Туреччини, Індії, Литви, Латвії. Вони обмінялися науковими і практичними поглядами на реформування сфери приватної детективної діяльності в контексті інноваційного підходу до приватних розслідувань як основ т.зв. «корпоративної безпеки бізнесу» та обговорили імплементацію всесвітнього досвіду в Україні.

На запрошення організаторів форуму президент Центру «Борисфен Інтел» В. Гвоздь прочитав лекцію на тему: «Організована злочинність як інструмент «гібридних війн». В лекції була проаналізована роль кримінальних спільнот у «гібридних війнах», вплив організованих злочинних угрупувань на розвиток подій на пострадянському просторі за останні 27 років, їх використання російською владою під час підготовки та у ході «гібридної війни» проти України. Виступ викликав чималий інтерес присутніх, про що свідчать багато їхніх запитань. При цьому вони стосувалися не тільки теми виступу, а й багатьох питань воєнної, безпекової, міжнародної ситуації навколо України і у світі.

Після виступу відбулися двосторонні контакти з багатьма міжнародними учасниками форуму, а також представниками вітчизняної наукової спільноти, які спеціалізуються у сфері проведення розслідувань. Організатори та учасники форуму висловили щиру подяку президенту Центру «Борисфен Інтел» В. Гвоздю за цікаву та корисну лекцію та можливість плідного спілкування на різні теми.

reliablecounter.com