12 лютого 2016

Бінтел оголошує конкурс


Визначено переможця конкурсу за підсумками серпня-вересня

 

Переможцем визнана робота Надії Сербенко «АВТОНОМНІ СИСТЕМИ ОЗБРОЄННЯ: невирішені питання моралі, моральності, міжнародного права і геополітики» Частина 1. Частина 2

 

Оголошений серед студентів і молодих викладачів вищих навчальних закладів Центром «Борисфен-Інтелом» на початку року конкурс «Український вимір у сучасній геополітиці» триває, хоча влітку — на початку осені активність його учасників дещо знизилася. Пояснюється це, скоріш за все, літніми канікулами та відпочинком, що так необхідні після напруженого навчального року. Сподіваємося, що наші молоді колеги, приступаючи з новими силами до навчання, не забули про конкурс і відновлять наше спілкування, в тому числі у вигляді своїх конкурсних робіт.

 

Надія СербенкоРедакційна рада Центру підбила підсумки конкурсу за серпень-вересень місяць. Загалом надійшло 4 роботи.

 

Переможцем визнана робота Надії Сербенко «АВТОНОМНІ СИСТЕМИ ОЗБРОЄННЯ: невирішені питання моралі, моральності, міжнародного права і геополітики», що була опублікована на сайті Центру 28 и 31 серпня ц. р.

 

Авторка роботи дістала нагороду, а учасницею розіграшу головного призу вона була зареєстрована раніше.

 

Ірина БондарукЗаохочувальний приз також отримала Ірина Бондарук за роботу «Геопросторові поєднання столиць держав світу в контексті геополітичних досліджень», що була опублікована на нашому сайті 17 серпня ц. р.

 

 

 

Вітаємо переможців!

 

Обіцяємо, що учасники конкурсу не пошкодують за приділеним підготовці своїх конкурсних робіт часом — «Борисфен-Інтел» свого слова дотримується. До того ж, нещодавно нам випала нагода поспілкуватися зі студентами і викладачами кафедри міжнародних відносин Львівського університету ім. Івана Франка, після чого ми ще раз переконалися, що науковий потенціал у українського студентства чималий, а також дійшли висновку, що навіть за нашого непростого часу молодь не опускає руки перед труднощами і не лише мріє про достойне майбутнє нашої держави, але й намагається на своєму рівні щось для цього зробити.

 

 

 

Конкурс триває! Чекаємо нових робіт!

 

 


 

Оголошено переможця конкурсу за підсумками червня

Триває конкурс Незалежного аналітичного центру геополітичних досліджень «Борисфен Інтел» — «Український вимір у сучасній геополітиці» ­— для студентів, аспірантів, молодих викладачів вищих навчальних закладів. Редакційна рада Центру підбила підсумки конкурсу за червень місяць.

Загалом на конкурс у червні було представлено 7 робіт.

Переможцем місяця визнана робота О. Роговика та А. Яблонської: «Нові китайські дракони»: народжується глобальна економічна альтернатива.

Олексій РоговикАлла ЯблонськаМатеріал був опублікований на сайті Центру 18 червня ц. р.

 

Автори роботи Олексій Роговик (аспірант факультету міжнародних відносин Львівського державного університету ім. І. Франка) та Алла Яблонська (студентка факультету міжнародних відносин Львівського державного університету ім. І. Франка) отримали нагороди і були зареєстровані учасниками розіграшу головного призу конкурсу за підсумками року в грудні місяці 2015 року.

Вітаємо переможців!

Конкурс триває! Чекаємо на нові роботи!

 


 

09.06.2015 Оголошений переможець конкурсу за підсумками травня

Редакційна рада Незалежного аналітичного центру геополітичних досліджень «Борисфен Інтел» підбила підсумки конкурсу «Український вимір в сучасній геополітиці» за травень місяць.

Загалом на конкурс у квітні-травні було представлено 8 робіт.

Переможцем місяця визнана робота Н. Сербенко «Сер Вінстон Черчіль: «Ніколи не здавайтесь — ніколи, ніколи, ніколи, ніколи, ані у великому, ані в малому, ані у значному, ані у дрібному, ніколи не здавайтесь, якщо це не суперечить честі і здоровому глузду». Матеріал був опублікований на сайті Центру 13 травня ц. р.

Надія Сербенко, як переможець місяця, отримала грошову винагороду — авторський гонорар і подарунок, а також зареєстрована учасником розіграшу головного призу за підсумками року у грудні місяці 2015 року.

Конкурс триває! Чекаємо на ваші нові роботи!

 


 

Незалежний аналітичний центр геополітичних досліджень «БОРИСФЕН ІНТЕЛ»
оголошує конкурс
«Український вимір в сучасній геополітиці»

До участі у конкурсі запрошуються студенти, аспіранти, молоді викладачі вищих навчальних закладів (віком до 30 років), які вивчають геополітичні проблеми, цікавляться питаннями сучасного світового устрою і міжнародної політики та мають бажання донести до широкого загалу своє бачення щодо особливостей та тенденцій розвитку сучасної геополітичної ситуації у світі.

На конкурс приймаються  в електронному вигляді тексти конкурсної роботи (загальним обсягом 5-8 сторінок формату А4, шрифт Times New Roman 12 кегль), які раніше не були опубліковані, необхідні ілюстрації, фотографія автора та стислі біографічні дані (освіта, навчальний заклад, у якому навчається чи працює автор), які оприлюднюватимуться, за згодою автора, на сайті «БОРИСФЕН ІНТЕЛ».

Тематика конкурсних робіт:

  • Тенденції розвитку сучасної геополітичної ситуації у світі;
  • Роль і місце України в світових і регіональних процесах;
  • Особливості розвитку сучасної геополітичної ситуації в окремих   регіонах світу;
  • Прогноз розвитку основних світових геополітичних подій.

Темою конкурсних робіт також може бути, зокрема, роль української діаспори у створенні позитивного іміджу України у спосіб донесення до світового загалу об’єктивної інформації про українське державотворення, а також про вагомий внесок етнічних українців в політику, економіку і культуру тих країн, громадянами яких вони стали внаслідок різних суб’єктивних і об’єктивних обставин.

Переможці конкурсу визначатимуться за висновками конкурсної комісії, до складу якої входитимуть експерти Центру. При визначенні переможців обов’язково братиметься до уваги думка активних користувачів сайту. Підсумки конкурсу підбиватимуться і оголошуватимуться щомісяця.

Змістовні за визначеною тематикою роботи будуть розміщені на сайті «БОРИСФЕН ІНТЕЛ», за що передбачається виплата авторського гонорару. Кількість робіт одного автора не може перевищувати трьох.

Переможці конкурсу нагороджуватимуться призами від «БОРИСФЕН ІНТЕЛ», їхні роботи будуть також опубліковані у щоквартальному виданні Центру.

Конкурс триватиме з 15 квітня по 15 грудня 2015 року. Премії-гонорари за публікації робіт — щомісяця. Загальні підсумки та призи переможцям — до 25 грудня 2015 року.

 

Роботи надсилати на електронну скриньку [email protected] з поміткою «На конкурс».