3 квітня 2015

02.04.2015. Зустріч з представниками Атлантичної Ради

2 квітня 2015 року Незалежний аналітичний центр геополітичних досліджень «БОРИСФЕН ІНТЕЛ» відвідали представники Атлантичної Ради.

Віце-президент центру Юрій Радковець провів зустріч з представниками Євразійської програми Атлантичної Ради Аліною Поляковою, Максом Жуперським та Еліотом Хіггенсом.

Сторони обговорили питання щодо започаткування двостороннього співробітництва в галузях оцінки воєнно-політичної, безпекової та інформаційної обстановки в світі, європейському регіоні та довкола України. Окрему увагу було приділено оцінці обстановки та аналізу найбільш важливих подій останнього часу в Криму і на Сході України.

Довідково: Атлантична Рада — неурядова організація, заснована у 1961-1962 рр. Об'єднує в собі колишніх державних діячів і політичних лідерів як країн Європи, так і США. Основним завданням її діяльності є залучення потенціалу Північноатлантичної спільноти до розв'язання міжнародних проблем і викликів ХХІ сторіччя.

На сьогодні Атлантична Рада активно працює над вивченням української проблематики та налагодженням співробітництва з Україною.