8 жовтня 2016

08.10.2016. Визначено переможця конкурсу за підсумками червня-вересня!

Традиційно в літні місяці наш конкурс завмирає через канікули у навчальних закладах. Про це свідчить і кількість надісланих конкурсних робіт від бажаючих взяти у ньому участь. Таких виявилось лише сім. У чому тут справа? Чи конкурсанти не вірять у свої творчі можливості? Чи вважають, що винагорода за перемогу не відповідає витраченим на творчу роботу зусиллям? Можливо, розширена нами тематика конкурсу вважається ними не зовсім актуальною в наш напружений час? Відповіді можуть бути різними, але це вже клопіт конкурсної комісії, яка обов’язково з’ясує причину і матиме її на увазі у майбутньому. Адже, повторюємо, конкурсні роботи надсилаються, їхні автори, сподіваючись на успіх, уважно відстежують інтернет-сторінки «Борисфен Інтел» і мріють, щоб прізвище потрапило до гурту авторів-переможців. А переможці визначатимуться обов’язково! І отримають винагороду за свій труд (як це було минулого року).

Надія СербенкоДо речі, з приводу винагороди: розглянувши надіслані роботи, конкурсна комісія вирішила відзначити роботу «Платформа громадянського суспільства» студентки Київського університету Н. Сербенко — переможниці конкурсу попереднього 2015-го. Очевидно, справа не лише в творчому азарті цієї студентки-змагальниці, а й в досвіді, якого вона набула, беручи участь у конкурсі минулого року. Ми її вітаємо! І закликаємо інших потенційних учасників не баритися і, закотивши рукава, братися за написання своєї роботи. Повірте, справа того варта.

Слід також мати на увазі, що ми не приймаємо на конкурс доробок, у яких автори запозичили з інших джерел не лише висновки з наведених фактів, але й скопіювали тексти з різних видань. Це все має конкретну назву, про що зараз не хотілося б спеціально вести мову. Просто по-товариськи хочемо застерегти від проявів такої «творчості». Адже цікава саме робота авторська. Хтозна, може саме з участі у таких змаганнях, з таких перемог розпочинається наукова праця майбутніх наших вітчизняних вчених!

Нагадуємо, що до підбиття загальних підсумків залишилося не так вже й багато часу. І запрошуємо потенційних учасників долучатися до творчих змагань.